Abonneer op onze blog

Bezoek ons op de Zorg & ICT

Van 12 t/m 14 maart 2019 vind in de Jaarbeurs in Utrecht de jaarlijkse vakbeurs Zorg & ICT plaats. De Zorg & ICT word beschouwd als het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg.

Dit jaar zijn FAST LTA en COMEX op stand A057 in hal 10 aanwezig en presenteren het Silent Brick storage systeem met focus op toepassingen in de zorgsector.

Bezoek ook ons dagelijks seminar "4 uitdagingen bij de keuze van secundaire storage" in theater 6: Primaire opslag krijgt de meeste aandacht terwijl de secundaire opslag het echte werkpaard in de healthcare IT is. Terabytes aan data van PACS, HIS, RIS en EPD moeten decennialang veilig bewaard worden. Nieuwe verordeningen (AVG) en toenemende bedreigingen (ransomware) vergroten de uitdagingen. Wij discussiëren 4 hoofdaandachtspunten bij het kiezen van secundaire opslag voor back-up en archivering.

U kunt zich via deze link voor deelname aan het seminar aanmelden.

Heeft u nog geen toegangskaart voor de Zorg & ICT? Vraag hier gratis een kaart aan.

Contact

Over ons

Wij zijn een klein creatief team gespecialiseerd in digitale opslagsystemen voor archief, back-up en content distribution. Ons doel is voor alle klanten de meest optimale oplossing te vinden en de klanten bij het gebruik van onze systemen perfect te ondersteunen.

Laatste blogs

De do's en don'ts van een NAS

Geschreven op 24 juli 2019


Nog even over de cloud

Geschreven op 10 juli 2019

Schrijf nu in voor tips en info

COMEX logoSchrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld u hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.

Naam
E-mailadres


Adres

COMEX
Vogt 21, 6422 RK Heerlen

+31-43-3088400
office@comex.eu
support@comex.eu