Abonneer op onze blog

  • Home
  • Blog
  • Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo - bezoek ons in hal 1 op stand A091

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo - bezoek ons in hal 1 op stand A091

Op 30 en 31 oktober vind in de Jaarbeurs in Utrecht de jaarlijkse ICT vakbeurs en het congres Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo plaats. Dit event is dé vakbeurs voor IT-professionals en wordt beschouwd als het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, inspiratie en netwerkmogelijkheden met vakgenoten en experts uit de markt. Registreer snel en maak kans op een VIP-ticket.

Dit jaar zijn FAST LTA en COMEX op stand A091 in hal 1 aanwezig en presenteren het Silent Brick storage systeem als flexibel secundair storage systeem voor archief, back-up en content storage.

Bezoek ook ons dagelijks seminar "To cloud or not to cloud - is that the question?" in theater 14:In dit seminar kijken wij naar de eigenschappen van zowel cloud- als on-premise oplossingen voor verschillende toepassingen om een goede en verantwoorde afweging voor een infrastructuur te kunnen maken.

U kunt zich via deze links voor woensdag 30 oktober en donderdag 31 oktober voor ons seminar aanmelden.

Heeft u nog geen toegangskaart voor de Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo? Vraag hier voor 11 oktober gratis een kaart aan, en maak kans op een VIP-ticket.

Infocecurity registratie

Contact

Over ons

Wij zijn een klein creatief team gespecialiseerd in digitale opslagsystemen voor archief, back-up en content distribution. Ons doel is voor alle klanten de meest optimale oplossing te vinden en de klanten bij het gebruik van onze systemen perfect te ondersteunen.

Laatste blogs

Data analytics vraagt om snelle beschikbaarheid van data

Geschreven op 02 juni 2020

Natuurlijk betaal je geen losgeld! Toch?

Geschreven op 12 mei 2020


Schrijf nu in voor tips en info

COMEX logoSchrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres

Adres

COMEX
Vogt 21, 6422 RK Heerlen

+31-43-3088400
office@comex.eu
support@comex.eu