Abonneer op onze blog

  • Home
  • Blog
  • Zorg & ICT 2020 - registreer hier voor seminars en gratis ticket

Zorg & ICT 2020 - registreer hier voor seminars en gratis ticket

Van 16 t/m 18 juni vind in de Jaarbeurs in Utrecht de jaarlijkse vakbeurs Zorg & ICT plaats. Dit event is hét startpunt voor digitaal gedreven zorg en wordt beschouwd als het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie, inspiratie en is de uitgelezen gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten en experts uit de markt.

Dit jaar zijn FAST LTA en COMEX op stand E0125 in hal 1 aanwezig en presenteren samen met Switch IT het Silent Brick storage systeem als flexibel secundair storage systeem voor bijv. PACS, HIS, RIS, EPD en back-up storage.

Bezoek ook ons dagelijks seminar "To cloud or not to cloud - is that the question?" in theater 1. In dit seminar kijken wij naar de eigenschappen van zowel cloud- als on-premise oplossingen voor verschillende zorg-gerelateerde toepassingen om een goede en verantwoorde afweging voor een infrastructuur te kunnen maken.

In verband met het verplaatsen van Zorg & ICT naar 16 t/m 18 juni 2020 vanwege COVID-19 (coronavirus), is de aanmelding voor de seminars tijdelijk offline gehaald. Zodra deze weer live is kunt u zich hier weer voor onze seminars inschrijven.

Heeft u nog geen toegangskaart voor de Zorg & ICT? Registreer dan eerst hier voor uw gratis ticket en meld u later voor een seminar aan.

Zorg & ICT registratie

Contact

Over ons

Wij zijn een klein creatief team gespecialiseerd in digitale opslagsystemen voor archief, back-up en content distribution. Ons doel is voor alle klanten de meest optimale oplossing te vinden en de klanten bij het gebruik van onze systemen perfect te ondersteunen.

Laatste blogs

Data analytics vraagt om snelle beschikbaarheid van data

Geschreven op 02 juni 2020

Natuurlijk betaal je geen losgeld! Toch?

Geschreven op 12 mei 2020


Schrijf nu in voor tips en info

COMEX logoSchrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.

Voornaam
Achternaam
E-mailadres

Adres

COMEX
Vogt 21, 6422 RK Heerlen

+31-43-3088400
office@comex.eu
support@comex.eu