Epson DiscProducers

 

Epson DiscProducerEPSON is het enige bedrijf ter wereld dat zowel inkjet printers als ook industriele robots ontwikkelt en produceert. Het is een logische stap deze twee technologieën in één product te combineren. Het resultaat zijn de EPSON DiscProducers – volautomatische CD, DVD en BD productie in één compact product.

 

De EPSON DiscProducer familie omvat vijf verschillende modellen van deze uiterst betrouwbare en professionele publishers voor CD, DVD en BluRay, waaronder een autoprinter zonder recorder functionaliteit. Door de hightech inkjet bedrukking met zes gescheiden cartridges zijn de EPSON DiscProducers perfekt voor de professionele productie in uitstekende kwaliteit.

 

De belangrijkste voordelen op een rijtje

 

Betrouwbaarheid
Voor de lange levensduur van de Epson Discproducer™ zorgen de stevige en stofwerende behuizing, de vanzelfsprekende bediening en beheersfunctie evenals de enorme capaciteit van de print engine met meer dan 1000 bedrukte discs per inkt set – de optimale basis voor jarenlang professioneel gebruik.

 

Printkwaliteit
Uitstekende printtechnologie: de Micro Piezo™ technologie met zes kleuren is op de WaterShield™ discs van de wereldwijd leidende disc fabrikant JVC Professional Media afgesteld. Deze combinatie zorgt voor een fantastische brilliante en vlijmscherpe afdruk die tevens watervast is. Vanzelfsprekend kunt u ook media van andere fabrikanten gebruiken.

 

Betaalbaarheid
Door de grote gescheiden inkt cartridges voor elke kleur wordt een cartridge alleen dan vervangen als hij leeg is. De gepatenteerde AcuGrip™ robot garandeert dat altijd alleen één disc opgepakt wordt en voorkomt zo recorder defecten en productie onderbrekingen. De lage aanschafprijs van het systeem en van de cartridges zorgt voor een gunstige TCO.

 

Comfort
Met de Epson Discproducer™ is de productie van CDs, DVDs en BDs net zo eenvoudig als het gebruik van een kantoor printer. Het is het enige systeem in zijn klasse dat – ergonomisch optimaal – uitsluitend van de voorkant bediend wordt en met één blik zijn status weergeeft.

 

Capaciteit
De Epson Discproducer™ verwerkt tot 100 CDs, DVDs of BluRays in één stap en produceert afhankelijk van de hoeveelheid data tot 30 discs per uur. Als systeem voor kleine series is de Epson Discproducer™ perfekt voor de productie van duizenden discs jaar voor jaar.

 

Vertrouwen
De naam Epson staat wereldwijd bekend voor betrouwbaarheid en de zekerheid dat het product zelf, de toebehoren en de support jarenlang verkrijgbaar zijn. Het portaal www.discproducer.epson-europe.com ondersteunt geregistreerde gebruikers wereldwijd in vele talen.

 

Eigenschappen

  • 100 BD/DVD/CD invoer en uitvoer
  • printer met zes gescheiden inkt cartridges
  • snelle inkjet technologie
  • snel betrouwbaar en robuust robot mechanisme
  • meerdere jobs in een run
  • compatibel met BD-R, BD-RE, DVD+R, DVD-R, DVD+RW, DVD-RW, CD-R, CD-RW

 

 

Aanvullende informatie
Voor informatie over de verschillende modellen van de Epson DiscProducer neem contact met ons op, bezoek onze online shop of download onderstaand de modelspecifieke productbrochures.

 

De Epson Discproducer PP-100AP is een snelle en betrouwbare autoprinter met een invoer voor 100 CDs, DVDs of BDs. Download de brochure voor de Discproducer PP-100AP in het NederlandsEngels of Duits.

 

De Epson Discproducer PP-50 is een medium-volume discpublisher met één brander, een printer en een invoer voor 50 CDs of DVDs. Download de brochure voor de Discproducer PP-50 in het NederlandsEngels of Duits.

 

De Epson Discproducer PP-100 is een snelle hoogwaardige discpublisher met twee branders, een printer en een invoer voor 100 CDs of DVDs. Download de brochure voor de Discproducer PP-50 in het NederlandsEngels of Duits.

 

De Epson Discproducer PP-50BD is een discpublisher voor o.a. blu-ray discs met één brander, een printer en een invoer voor 50 CDs, DVDs of BDs. Download de brochure voor de Discproducer PP-50BD in het NederlandsEngels of Duits.

 

De Epson Discproducer PP-100N is de netwerkversie van de Discproducer serie is zonder aanvullende computer rechtstreeks via het netwerk aan te sturen en zorgt zo met twee branders, een printer en een invoer voor 100 CDs of DVDs voor een effectieve workflow in werkgroepen. Download de brochure voor de Discproducer PP-100N in het NederlandsEngels of Duits.