#feitencheck

 

De kosten van een ransomware-aanval

 

 

 

Een ransomware-aanval kan u duur komen te staan

De betaling van losgeld vertegenwoordigt slechts een fractie van de oplopende kosten die door een succesvolle ransomware-aanval ontstaan. Er is sprake van vijf factoren die organisaties ingrijpende financiële schade kunnen toebrengen. Welke dat zijn en welke tegenmaatregelen u kunt treffen, leest u in onze feitencheck.

Sinds het begin van de coronacrisis was er sprake van meer dan 20.000 meldingen van nieuwe beveiligingslekken, een stijging van het aantal kwetsbaarheden in mobiele apparaten met 50% en een toename van het aantal ransomware-aanvallen met 72%.

Dit moet u absoluut weten:

Volgens diverse experts is het niet langer de vraag of organisaties slachtoffer worden van een ransomware-aanval, maar wanneer. En als uw organisatie daardoor wordt getroffen, houden de kosten allerminst op bij het geëiste losgeld.

In onze feitencheck gaan we uitgebreid in op de vijf kostenfactoren die bij een ransomware-aanval om de hoek komen kijken.

   • Downtime
   • Dubbele afpersing
   • Herstelkosten
   • Losgeld
   • Reputatieverlies

Download onze #feitencheck – ransomware en kom te weten welke gevaren er voor uw organisatie dreigen en welke effectieve tegenmaatregelen u kunt treffen om de gevolgschade te verminderen en financiële verliezen aanzienlijk te beperken.

Bedankt voor je interesse in ons whitepaper.

Indien je het onderstaand formulier invult informeren wij je graag ook toekomstig over duurzame digitale opslag/archieven, secundaire storage en IT-veiligheid.

Liever niets invullen? Dan kun je onderaan dit blokje het whitepaper gewoon downloaden. Echter: inschrijven op onze blog is gratis en het later weer uitschrijven is bij ons nóg eenvoudiger dan inschrijven.

Mail mij de link:

Wij bewaren uw gegevens om u van informatie te voorzien. Uw gegevens gebruiken wij op onze website en in onze mailings om voor u specifieke content aan te kunnen bieden. Kijk hiervoor ook in onze privacyverklaring.

Met het versturen van dit formulier bevestigt u de privacyverklaring te accepteren een geeft COMEX toestemming om e-mails aan het aangegeven adres te sturen. U kunt deze toestemming ten alle tijden weer intrekken.