TitleDateStart TimeDurationRegister
Silent Bricks - het flexibele storage systeem voor secundaire data Het overgrote deel van de opgeslagen data is zogenaamde secundaire data: data die zelden aangeraakt worden, daarom niet op snelle en dure primaire storage systemen moeten staan maar vaak wél belangrijk zijn en lang bewaard moeten worden. Voor deze data bieden de Silent Bricks een kostenbesparende en flexibele opslag met een lange levensduur.

Ons webinar biedt een overzicht over de mogelijkheden die dit storage systeem voor secundaire data biedt.

31/8/202111:00 CEST45 minutes
Register
Lineaire snapshots, air-gapping, WORM - ransomware-beveiliging met Silent Bricks Ransomware groeit uit tot de grootste bedreiging voor bedrijven en organisaties en het is overduidelijk dat er geen 100% bescherming tegen is. Wat kun je doen om enerzijds de kans op een aanval zoveel mogelijk te verlagen en anderzijds de schade te beperken mocht het je toch overkomen?

2/9/202111:00 CEST45 minutes
Register
(E-mail)-archivering met Silent Bricks Silent Bricks bieden speciale opties voor archivering op verschillende bewaar- en beveiligingsniveaus. Deze opties kunnen ingezet worden voor het bewaren van erfgoed maar ook voor de archivering van documenten en e-mails. Welke opties zijn er en hoe kunnen deze optimaal benut worden?

7/9/202111:00 CEST45 minutes
Register