Incom Storage

 

Geachte bezoeker, 

 

U heeft gezocht naar de website van Incom Storage BV. De activiteiten van Incom Storage BV zijn enige tijd geleden overgenomen door Comex BV. Een deel van de diensten en producten van Incom wordt niet op onze website vermeld omdat ze niet meer geproduceerd worden (bijv. optische jukeboxen van Plasmon, JVC, HP, enz), de vraag in de markt te klein is (bijv. installatie-service voor tape libraries) of de producten gewoon niet zo goed in ons assortiment passen (bijv. medische monitoren). 

 

Niettemin beschikken wij voor alle deze producten toegang tot onderdelen en getraind servicepersoneel en kunnen daarom ook voor oudere systemen uit het Incom-assortiment de meeste diensten en reparaties aanbieden. Zo hebben wij bijv. nog meerdere optische jukeboxen van verschillende fabrikanten, groottes en uitvoeringen die klanten voor migratie-projecten kunnen huren of die wij voor migratie van klantgegevens op optische schijven gebruiken. Met onze basis van goed onderhouden hardware uit 25 jaar en een groot magazijn aan onderdelen kunnen wij de meeste opslagmedia van het afgelopen kwart eeuw lezen, systemen repareren en gegevens naar moderne storagesystemen overzetten. 

 

Gebruik het bovenstaande menu om  verder te gaan op de website van Comex BV met ons actueel product- en dienstenportfolio. Gebruik ons contact formulier voor aanvragen betreffende producten en diensten die niet (meer) op onze website staan, de kans is zeer groot dat wij ook voor deze producten advies, support en service kunnen bieden. 

 

De inhoud van de voormalige website van Incom Storage BV staat als PDF document ter beschikking. Klik voor een download hier: www_incom-storage_nl.pdf (446 pagina's, >3 MByte) 

 

Producten uit het Incom assortiment waar wij nog steeds service voor kunnen bieden zijn o.a.:
optische jukeboxen voor CD, DVD, BD en UDO van Plasmon, HP (Hewlett-Packard) JVC, Grundig, Sony, Disc

Contact

Over ons

Wij zijn een klein creatief team gespecialiseerd in digitale opslagsystemen voor archief, back-up en content distribution. Ons doel is voor alle klanten de meest optimale oplossing te vinden en de klanten bij het gebruik van onze systemen perfect te ondersteunen.

Laatste blogs

Hoeveelheid data groeit explosief. Denk na over je opslag!

Geschreven op 10 juli 2019

Thuiswerkers opgepast, deel 2

Geschreven op 8 april 2020


Schrijf nu in voor tips en info

COMEX logoSchrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld u hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.

Naam
E-mailadres


Adres

COMEX
Vogt 21, 6422 RK Heerlen

+31-43-3088400
office@comex.eu
support@comex.eu