Rimage Disc Publishers

 

Rimage is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele publishing systemen voor het produceren en bedrukken van CDs, DVDs en BDs (blu-ray discs). COMEX levert het gehele assortiment van Rimage beginnend met de instap modellen op ink-jet basis tot aan de high-volume volautomatische productie systemen met full-color Everest 400/600 printers of snelle one-color Prism printers.

 

Door de grote flexibiliteit van de Rimage hardware en software kunnen de systemen precies op uw disc publishing wensen toegepast worden. Voor uiteenlopende toepassingen zijn er al kant en klare oplossingen, bijv.  voor industriële of medische productie, kiosk-systemen, bewakingssystemen, digitale bewijsvoering (cybercrime), data archivering, video authoring, …

 

Met de flexibele Rimage software en de beschikbare APIs en SDKs kunnen de systemen aan alle productie behoeftes op professionele wijze aangepast en in bestaande omgevingen geïntegreerd worden.

 

De Rimage 2000i is het beproefde ink-jet systeem van Rimage met magazijnen voor 100 CDs, DVDs of Blu-Ray Discs en twee recorders. Uitgerust met een full-color ink-jet printer zijn hoogwaardige kleur afdrukken op ink-jet printable media mogelijk. Download hier de Engelstalige brochure of the Rimage 2000i .

 

Als instap modellen in de wereld van full-color foto-realistische thermische afdrukken biedt Rimage in de Professional serie de modellen Rimage 3410 en Rimage 5410N. Beide modellen zijn voorzien van twee recorders voor CDs, DVDs of Blu-Ray Discs en hebben magazijnen voor 150 discs. Tevens is een Rimage Everest 400 thermo-retransfer printer met 400 dpi resolutie ingebouwd zodat de media van hoogwaardige opdrukken voorzien kunnen worden. De Rimage 5410N heeft daarnaast een ingebouwde computer met Windows besturingssysteem en Rimage software zodat dit model rechtstreeks en zonder aanvullende hardware of software aan uw netwerk aangesloten kan worden. Download hier de Engelstalige brochures van de Rimage 3410 and the Rimage 5410N here .

 

De nieuwe Rimage Catalyst 6000 serie combineert de uitstekende betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit van de Producer serie met de eigenschappen van de Professional serie. De Catalyst modellen hebben twee recorders voor CDs, DVDs of Blu-Ray discs en bieden de keuze uit de full-color foto-realistische Rimage Everest 600 printer en de Rimage Prism III printer. De modellen met Prism III printer kunnen tevens voorzien worden van de PerfectPrint functionaliteit. De Rimage Catalyst is leverbaar zowel met als zonder ingebouwde Windows PC. Download hier de Engelstalige brochure of the Rimage Catalyst 6000 (N) .

 

De Producer serie tenslotte omvat de modellen Rimage 6200N, Rimage 7200N en Rimage 8200N. Deze DiscPublishers hebben magazijnen voor 400 discs, beschikken over een, twee of vier recorders voor CDs, DVDs of Blu-Ray discs. Bij de printer heeft u de keuze tussen een full-color foto-realistische Rimage Everest 600 thermo-retransfer printer en een zeer snelle one-color Rimage Prismprinter voor bijzonder prijsgunstige afdrukken. Alle systemen uit de Producer serie hebben een ingebouwde computer met Windows besturingssysteem en Rimage software. Download hier de Engelstalige brochure of the Producer series .