Systemen voor opslag van content

Digitale content neemt steeds toe en moet steeds vaker verplaatst worden. Daarom is het belangrijk voor een opslagsysteem te kiezen dat eenvoudig schaalbaar is en de mogelijkheid biedt gegevens eenvoudig en veilig te transporteren. Traditioneel worden hiervoor optische systemen op basis van cd’s, dvd’s of blu-ray discs gebruikt, soms ook op magnetische tapes gebaseerde systemen.

Voor snelle toegang tot grote hoeveelheden content en eenvoudige transportmogelijkheden van meerdere terabytes is inmiddels de FAST Silent Brick Library de eerste keuze.

FAST LTA Silent Brick

 

Silent Brick Video

Met de Silent Brick Library definieert FAST LTA het begrip van high-volume storage libraries nieuw. Deze COLD Storage library biedt meer dan de voordelen van tape libraries (grote removable datadragers, energiezuinigheid, …) zonder de nadelen (kwetsbaarheid van het medium, langzame toegang, …) van de bandjes. Overal waar grotere hoeveelheden data bijv. voor regelmatige benadering of als backup opgeslagen moeten worden is de Silent Brick library het optimale next generation opslag systeem: Energiezuinig. Snel. Veilig.

 

En nu met Continous Snapshot als beveiliging tegen Ransomware en andere malware!

 

Lees meer

Rimage Disc Publishers

 

Rimage Publisher

Rimage Disc Publishers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rimage is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele publishing systemen voor het produceren en bedrukken van CDs, DVDs en BDs (blu-ray discs). COMEX levert het gehele assortiment van Rimage beginnend met de instap modellen op ink-jet basis tot aan de high-volume volautomatische productie systemen met full-color Everest 400/600 printers of snelle one-color Prism printers.

Lees meer

Epson DiscProducers

Epson DiscProducers

 

 

 

 

 

 

 

 

EPSON is het enige bedrijf ter wereld dat zowel inkjet printers als ook industriele robots ontwikkelt en produceert. Het is een logische stap deze twee technologieën in één product te combineren. Het resultaat zijn de EPSON DiscProducers – volautomatische CD, DVD en BD productie in één compact product.

 

De EPSON DiscProducer familie omvat vijf verschillende modellen van deze uiterst betrouwbare en professionele publishers voor CD, DVD en BluRay, waaronder een autoprinter zonder recorder functionaliteit. Door de hightech inkjet bedrukking met zes gescheiden cartridges zijn de EPSON DiscProducers perfekt voor de professionele productie in uitstekende kwaliteit.

.

Lees meer

Quickburn Duplicators

 

De Quickburn Duplicators zijn stand-alone kopiertorens die uitgerust zijn met een tot tien DVD of BD recorders. Deze DVD- en BluRay-duplicatiesystemen vervaardigen hoogwaardige kopieën van nagenoeg alle formaten – zonder gebruik van een computer. De formaten worden zelfstandig gedetecteerd en naar wens automatisch gedupliceerd. Zelfs bij maximale kopieersnelheid wordt hoogste kwaliteit gewaarborgd.

Lees meer