Als storage specialist geven wij regelmatig webinars over verschillende onderwerpen die betrekking op digitale opslag van data, met name secundaire data, hebben. Naast onze eigen experts komen er van tijd tot tijd ook gastsprekers van onze partners te woord, die over hun vakgebied – bijv. archief management, document management, data security, storage management… – of bepaalde toepassingen uitleg geven. Onze webinars zijn gratis, inschrijven kan via de onderstaande links.

TitleDateStart TimeDurationRegister
To cloud or not to cloud - is that the question? Alles maar naar de cloud? Of toch liever on-premise? Wat is met hybride? In ons webinar kijken wij naar de eigenschappen van zowel cloud- als on-premise oplossingen voor verschillende toepassingen met de focus op storage-oplossingen om een goede en verantwoorde afweging voor een infrastructuur te kunnen maken.

Wanneer is gebruik van clouddiensten zinvol en verantwoord en wanneer zijn wij met on-premise beter bezig? Kan hybride de voordelen van beide werelden bundelen? Welke voor- en welke nadelen bieden de verschillende mogelijkheden voor VMs, databases, file-storage, back-up of archieven?

1/7/202114:00 CEST30 minutes
Register
De 4 pijlers van secundaire storage Terwijl de primaire storage vanwege snelle technologische veranderingen gemiddeld om de drie jaar vervangen wordt, moet opslag voor back-up en archief veel langer mee gaan. Niemand vind het prettig, om de drie jaar tera- of zelfs petabytes aan data te verhuizen. De juiste keuze voor een secundair opslagsysteem moet weloverwogen zijn, kan dan echter ook behoorlijke financiële en administratieve besparingen opleveren.

In ons gratis webinar kijken wij naar vier belangrijke criteria voor een zinvol secundair storage systeem.

6/7/202114:00 CEST30 minutes
Register
Silent Bricks - het flexibele storage systeem voor secundaire data Het overgrote deel van de opgeslagen data is zogenaamde secundaire data: data die zelden aangeraakt worden, daarom niet op snelle en dure primaire storage systemen moeten staan maar vaak wél belangrijk zijn en lang bewaard moeten worden. Voor deze data bieden de Silent Bricks een kostenbesparende en flexibele opslag met een lange levensduur.

Ons webinar biedt een overzicht over de mogelijkheden die dit storage systeem voor secundaire data biedt.

8/7/202110:00 CEST30 minutes
Register