Als storage specialist geven wij regelmatig webinars over verschillende onderwerpen die betrekking op digitale opslag van data, met name secundaire data, hebben. Naast onze eigen experts komen er van tijd tot tijd ook gastsprekers van onze partners te woord, die over hun vakgebied – bijv. archief management, document management, data security, storage management… – of bepaalde toepassingen uitleg geven. Onze webinars zijn gratis, inschrijven kan via de onderstaande links.

TitleDateStart TimeDurationRegister
De 4 pijlers van secundaire storage Terwijl de primaire storage vanwege snelle technologische veranderingen gemiddeld om de drie jaar vervangen wordt, moet opslag voor back-up en archief veel langer mee gaan. Niemand vind het prettig, om de drie jaar tera- of zelfs petabytes aan data te verhuizen. De juiste keuze voor een secundair opslagsysteem moet weloverwogen zijn, kan dan echter ook behoorlijke financiële en administratieve besparingen opleveren.

In ons gratis webinar kijken wij naar vier belangrijke criteria voor een zinvol secundair storage systeem.

Dit webinar heeft reeds op 25 augustus 2020 plaats gevonden. Door registratie kunt u de video-opname van het webinar bekijken. Voor aankomende webinars kijk op https://www.comex.eu/webinars
13/4/202110:00 CEST30 minutes
Register
Silent Bricks - het flexibele storage systeem voor secundaire data Het overgrote deel van de opgeslagen data is zogenaamde secundaire data: data die zelden aangeraakt worden, daarom niet op snelle en dure primaire storage systemen moeten staan maar vaak wél belangrijk zijn en lang bewaard moeten worden. Voor deze data bieden de Silent Bricks een kostenbesparende en flexibele opslag met een lange levensduur.

Ons webinar biedt een overzicht over de mogelijkheden die dit storage systeem voor secundaire data biedt.

Dit webinar heeft reeds op 27 augustus 2020 plaats gevonden. Door registratie kunt u de video-opname van het webinar bekijken. Voor aankomende webinars kijk op https://www.comex.eu/webinars
15/4/202114:00 CEST30 minutes
Register