Secundaire data opslag: van gemeenten tot ziekenhuizen tot historische centra

In verschillende sectoren, zoals archieven en erfgoed, healthcare, industrie, en overheid en gemeenten, zien we unieke uitdagingen in data-opslag. Elke sector heeft specifieke eisen om data veilig en efficiënt op te slaan en te beheren. Hier is een overzicht van enkel van deze uitdagingen en onze daarbij passende oplossingen.

Archieven en Erfgoed

Voor archieven en erfgoedinstellingen is het cruciaal om historische informatie en documenten langdurig en veilig te bewaren. De duurzame archiveringsoplossingen van FAST LTA bieden robuuste en betrouwbare opslag die voldoet aan de strengste compliance-eisen. Onze Silent Cube systemen zijn ontworpen om gegevens jarenlang intact te houden, zonder verlies of degradatie.

Healthcare

In de gezondheidszorg draait alles om de bescherming van gevoelige medische informatie en het efficiënt archiveren van PACS-data. Onze oplossingen bieden een hoge mate van beveiliging tegen cyberaanvallen en zorgen ervoor dat medische gegevens veilig en toegankelijk blijven. De Silent Cube-systemen zijn ideaal voor grote PACS-archieven, dankzij hun geavanceerde technologieën zoals erasure coding en hardware WORM-functionaliteit, waardoor medische gegevens beschermd zijn tegen verlies en manipulatie.

Industrie

Industriebedrijven moeten zorgen voor efficiënte datamigratie en veilige opslag van grote hoeveelheden data. Onze Silent Brick systeem biedt een schaalbare en veilige opslagoplossing die eenvoudig integreert met bestaande IT-infrastructuren. Dit systeem minimaliseert de downtime tijdens datamigraties en waarborgt de integriteit van data, waardoor bedrijven zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Overheid en gemeenten

Voor overheidsinstellingen en gemeenten is de betrouwbare en duurzame opslag van vertrouwelijke documenten van groot belang. Onze oplossingen voldoen aan strenge regelgeving en bieden de zekerheid dat documenten veilig en onveranderd blijven. De Silent Cube-systemen zijn ideaal voor het archiveren van documenten die vaak geraadpleegd moeten worden, zoals juridische en administratieve documenten.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.