Silent Bricks en Silent Cubes:

Managed storage, secundaire storage, ransomware beveiliging,
back-up met Veeam en archief.

Onze systemen zijn ontworpen om bedrijven te voorzien van duurzame, betrouwbare en veilige opslagmogelijkheden voor hun data. Hierbij behorende cruciale thema’s zijn managed storage, secundaire storage, ransomware beveiliging, back-ups en archivering.

Secundaire storage
Het effectief beheren van secundaire data is essentieel voor bedrijven die hun data veilig en efficiënt willen opslaan. Onze oplossingen omvatten zowel de Silent Bricks als de Silent Cubes, die zorgen voor flexibele en schaalbare opslag van secundaire data. Daarnaast bieden deze systemen betrouwbare bescherming tegen ransomware, hackers en andere bedreigingen.

Secundaire storage omvat zowel back-ups als archiefoplossingen. Voor back-ups bieden onze Silent Bricks snelle en betrouwbare herstelmogelijkheden, terwijl de Silent Cube DS Pro ideaal is voor langdurige en onveranderlijke archivering. Beide systemen zijn ontworpen om de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen en bieden een robuuste bescherming tegen dataverlies en corruptie.

Ransomware Beveiliging
Ransomware aanvallen vormen een serieuze bedreiging voor bedrijven, waarbij data kan worden versleuteld of vernietigd. Onze Silent Bricks systemen bieden een uitstekende oplossing met een unieke fysieke airgap, die ervoor zorgt dat een back-up altijd los van het netwerk blijft. Hierdoor blijft de back-up beschikbaar en kan deze snel worden hersteld in samenwerking met antivirusbedrijven.

Back-up met Veeam
Voor een betrouwbare back-up oplossing werken we samen met Veeam. De combinatie van Veeam software en onze Silent Bricks systemen zorgt voor snelle en betrouwbare dataherstel. Dit systeem biedt een complete back-up oplossing die naadloos integreert en zorgt voor maximale bedrijfscontinuïteit.

Archivering
Voor langdurige en onveranderlijke dataopslag biedt het Silent Cube DS Pro systeem de perfecte oplossing. Met hardwarematige WORM-technologie kunnen gegevens niet worden gewijzigd of verwijderd, zelfs niet door hackers. Dit zorgt voor een compliant en betrouwbare archivering, waarbij data veilig en onveranderlijk blijft opgeslagen.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.