Storage space: de laatste grote uitdaging...

Met de Silent Bricks kunt u Terabytes aan data veilig tussen verschillende locaties transporteren, zonder de lokale workflows te beïnvloeden. Met een simpele handeling kunnen de Silent Bricks uit het systeem gehaald worden en eventueel worden vervangen door een andere Silent Brick, bijvoorbeeld wanneer u op 2 verschillende Silent Bricks back-ups maakt op basis van even- en oneven weken.

Grote data hoeveelheden veilig van A naar B brengen is geen eenvoudige opgave. Enkele schijven zijn vaak te klein, en daarnaast onveilig. En een complete RAID te versturen is niet bepaald praktisch. Bovendien mist dan de Storage op locatie A. Met de Silent Bricks wordt de uitdaging voor het veilig en duurzaam transporteren van grote hoeveelheden data een stuk eenvoudiger. 

Veilig transport

Of het nou om video producties gaat, waar dagelijks opnames van de set naar de studio of van het archief naar de satelliet wagen verplaats moet worden. Of het gaat om bedrijfsdata, die van- of naar het datacentrum moeten worden gebracht. Hoe dan ook brengt de verzameling van grote data hoeveelheden in een centraal archief grote uitdagingen met zich mee.

Met de Silent Bricks bewegen uw Terabytes. En alleen die. Het Storage systeem zelf blijft daar waar het nodig is. De workflows worden niet onderbroken – eenvoudig een nieuwe Silent Brick plaatsen, dat is het. En op locatie is het precies zo eenvoudig. In de Drive of in het in het volledige systeem, na het plaatsen van de Brick staan alle data direct ter beschikking. 

  • SecureNAS beschermt uw data bij het transport: 3 van de 12 data dragers per Silent Bricks kunnen uitvallen, zonder dat data verloren gaan
  • Versleuteling beschermt aanvullend tegen ongeoorloofde toegang
  • De stabiele aluminium behuizing verhindert fysieke schade


Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.