Bezoek ons op de Zorg & ICT

Bezoek ons op de Zorg & ICTVan 12 t/m 14 maart 2019 vind in de Jaarbeurs in Utrecht de jaarlijkse vakbeurs Zorg & ICT plaats. De Zorg & ICT word beschouwd als het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg.

Dit jaar zijn FAST LTA en COMEX op stand A057 in hal 10 aanwezig en presenteren het Silent Brick storage systeem met focus op toepassingen in de zorgsector.

Bezoek ook ons dagelijks seminar “4 uitdagingen bij de keuze van secundaire storage” in theater 6: Primaire opslag krijgt de meeste aandacht terwijl de secundaire opslag het echte werkpaard in de healthcare IT is. Terabytes aan data van PACS, HIS, RIS en EPD moeten decennialang veilig bewaard worden. Nieuwe verordeningen (AVG) en toenemende bedreigingen (ransomware) vergroten de uitdagingen. Wij discussiëren 4 hoofdaandachtspunten bij het kiezen van secundaire opslag voor back-up en archivering.

U kunt zich via deze link voor deelname aan het seminar aanmelden.

Heeft u nog geen toegangskaart voor de Zorg & ICT? Vraag hier gratis een kaart aan.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.