FAST LTA STAR

Tweede locatie zonder de noodzaak van een tweede locatie: met FAST LTA STAR bieden we bescherming voor uw Silent Cubes systeem in het geval van een ramp. Uw lokale systeem (of uw eerste FLEX instance) wordt gerepliceerd in ons datacenter. Dit betekent dat er altijd een back-up is van uw gegevens, zelfs in het geval van een totale storing.

STAR verslaat cloud. 

STAR werkt net zoals je eigen gerepliceerde systeem – maar dan bij ons en zonder investering in je eigen hardware. De tweede locatie dient als bescherming tegen het volledig uitvallen van je primaire systeem. Wij voorzien u van een Silent Cubes systeem in ons datacenter en u betaalt alleen voor het onderhoud. In het geval dat uw lokale systeem uitvalt door brand, waterschade, diefstal of vernietiging, zijn uw gegevens nog altijd veilig bij ons opgeslagen.

Herverzekering van uw gegevens

In tegenstelling tot cloudaanbiedingen, gebruiken we bij STAR precies hetzelfde systeem waarop u vertrouwt voor lokale opslag: De Silent Cubes met erasure coding en WORM verzegeling via hardware. U kunt er dus zeker van zijn dat uw gegevens privé en veilig worden bewaard. Het STAR-systeem wordt uitsluitend gebruikt voor replicatie, er is geen toegang tot gegevens behalve voor monitoring. Omdat niemand toegang heeft, zijn datalekken ook uitgesloten. We bewaken het systeem ook 24/7 om snel te kunnen reageren op hardware storingen en andere problemen.

In het onwaarschijnlijke geval dat je lokale systeem volledig moet worden vervangen, maken we een 1:1 kopie binnen ons datacenter. Aangezien dit wordt gedaan met behulp van de replicatietools van het systeem zelf, blijft de controle op de naleving van wet- en regelgeving gehandhaafd. Dit systeem, dat nu al uw gegevens bevat, wordt het nieuwe primaire systeem op uw eerste locatie.

Cloud-ervaring

Eenvoudige installatie door ons beheerd, geen eigen hardware, eenvoudige voorwaarden – de cloudervaring

U behoudt de voordelen van onze opslagsystemen en volledige controle over uw data. Ze worden opgeslagen op een Silent Cubes opslagsysteem exclusief voor u in plaats van in een gedeelde omgeving zoals het meestal het geval is. De momenteel meest veilige oplossing voor opslag met WORM verzegeling wordt overal gebruikt: Silent Cubes Pro.

Net zoals je zou verwachten van een puur cloud aanbod, doet het Silent Cubes systeem zijn dienst voor jou onderhoudsvrij en op de achtergrond zodra het is ingesteld. U hoeft zich geen zorgen te maken over uitbreiding, onderhoud en software updates – het enige wat u hoeft te doen is met ons overleggen om ervoor te zorgen dat het STAR-systeem op hetzelfde niveau blijft als uw lokale instantie.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.