Secundaire data opslag: Van gemeenten tot ziekenhuizen tot historische centra

Verschillende branches, waaronder archieven en erfgoed, healthcare, industrie en overheid en gemeenten, hebben allemaal hun eigen unieke uitdagingen op het gebied van dataopslag. Bij archieven en erfgoed bijvoorbeeld is het essentieel om historische informatie en documenten voor enorm lange periodes veilig te bewaren. In de healthcare sector is de bescherming van gevoelige medische informatie en het archiveren van PACS data cruciaal. Voor bedrijven in de industrie is het belangrijk om te zorgen voor efficiënte datamigratie en veilige opslag. Voor de overheid en gemeenten is het van groot belang om te zorgen voor betrouwbare en duurzame opslag van vertrouwelijke documenten.

Onze Silent Brick en Silent Cube DS Pro systemen bieden de juiste oplossingen voor deze uitdagingen. Met de mogelijkheid om verschillende soorten data op te slaan en de robuuste beveiliging tegen cyberaanvallen en ransomware zijn onze systemen de perfecte keuze voor bedrijven en organisaties in deze diverse branches.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.