FAST FORWARD

Met het FAST FORWARD Performance-Offensief 2024 versnellen we uw back-up & recovery in het Silent Brick System aanzienlijk. Hardware- en software-upgrades zorgen voor een fors hogere snelheid bij het back-uppen en herstellen.

Verheug u op de nieuwe standaard voor back-up & recovery.

FAST FORWARD – Stap #1

Silent Brick Plus.

De aftrap wordt gegeven door de gloednieuwe Silent Brick Plus. Binnenin zorgen 12 SSD’s ervoor dat back-upgegevens met een snelheid tot 1 GB/s worden overgedragen. Daarmee is de Silent Brick Plus perfect voor prestatie-intensieve toepassingen zoals snelle incrementele back-ups op het primaire back-up target of naar S3-shares.

Zoals alle Silent Bricks biedt de hoge redundantie, de constante monitoring van de media en de uitrusting met SSD’s uit verschillende partijen de hoogste bescherming tegen gegevensverlies door hardwarestoringen.

En met Continuous Snapshots beveiligt u uw back-ups bovendien tegen de gevolgen van een cyberaanval. Deze onveranderlijkheidsmethode creëert onafhankelijk van de back-upsoftware regelmatig en automatisch snapshots die pas na een vooraf ingestelde periode worden verwijderd. Zo kunt u in geval van een aanval eenvoudig uren en dagen “terugspoelen” en de laatste intacte toestand herstellen.

Nu beschikbaar in 12, 24 en 48 TB (bruto).

FAST FORWARD – Stap #2

FAST Clone Support. 

De software-revolutie voor uw Veeam back-up: Fast Clone Support verkort de back-up tijd tot een fractie van de eerdere duur en bespaart daarbij aanzienlijk op opslagruimte.

Full back-ups kosten veel opslagruimte en nemen veel tijd in beslag om te maken? Dat is nu niet meer het geval. Met Veeam V12.1 en Silent Bricks heeft u nu het wondermiddel tegen gigantische back-up opslag en langdurige back-up vensters. Dankzij Fast Clone Support kan de primaire back-up in “Forever Incremental” worden uitgevoerd, full back-ups op de tweede target als “Synthetic Full” worden gebruikt, en kan immutability via Continuous Snapshots vrijwel zonder tijd- en opslagbehoefte worden gerealiseerd.

  1. Fast Clone Support verkort de duur van back-ups met tot wel 80%.
  2. Fast Clone Support vermindert de opslagbehoefte voor back-ups met 30-50%.
  3. Fast Clone Support maakt Immutability met Continuous Snapshots mogelijk met bijna geen extra inspanning.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.