Van 16 t/m 18 juni vind in de Jaarbeurs in Utrecht de jaarlijkse vakbeurs Zorg & ICT plaats. Dit event is hét startpunt voor digitaal gedreven zorg en wordt beschouwd als het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie, inspiratie en is de uitgelezen gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken met vakgenoten en experts uit de markt.

Dit jaar zijn FAST LTA en COMEX op stand E0125 in hal 1 aanwezig en presenteren samen met Switch IT het Silent Brick storage systeem als flexibel secundair storage systeem voor bijv. PACS, HIS, RIS, EPD en back-up storage.

Bezoek ook ons dagelijks seminar “To cloud or not to cloud – is that the question?” in theater 1. In dit seminar kijken wij naar de eigenschappen van zowel cloud- als on-premise oplossingen voor verschillende zorg-gerelateerde toepassingen om een goede en verantwoorde afweging voor een infrastructuur te kunnen maken.

Indien u al een toegangskaart voor de Zorg & ICT heeft kunt u zich via deze links voor dinsdag 7 april, woensdag 8 april of donderdag 9 april voor onze seminars aanmelden.

Heeft u nog geen toegangskaart voor de Zorg & ICT? Registreer dan eerst hier voor uw gratis ticket en meld u vervolgens voor een seminar aan.

 

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.