Archivering en gegevensbeveiliging in de gezondheidszorg

Ziekenhuizen vertrouwen op FAST LTA!

FAST LTA is al meer dan 15 jaar vertegenwoordigd in honderden gezondheidszorginstellingen met de Silent Cubes. Het veilig archiveren op het speciale opslagsysteem wordt beschouwd als buitengewoon veilig en betrouwbaar – tegen voorspelbaar lage kosten. Daarnaast biedt FAST LTA ook de Silent Bricks aan: een opslagsysteem dat alle aspecten van moderne gegevensbeveiliging dekt. In het licht van de toenemende dreiging van cyberaanvallen scoort het Silent Bricks-systeem met enorme flexibiliteit en de integratie van verschillende onveranderlijkheidstechnologieën, inclusief Air Gap.

Veilig archiveren in het Sana Klinikum Offenbach

Het Sana Klinikum Offenbach heeft het PACS IMPAX van Dedalus (voorheen Agfa HealthCare) al in 2001 geïntroduceerd. In de herfst van 2015 werd een upgrade naar IMPAX EE uitgevoerd. In dit kader werd ook nagedacht over veilige langetermijnarchivering: de omslachtige tapeback-up werd vervangen door Silent Cubes. Het systeem is in de loop der jaren continu uitgebreid. Als onderdeel van de capaciteitsuitbreiding zijn de Silent Cubes onlangs gemigreerd naar moderne Silent Cube DS. Het interne migratieproces verliep volledig op de achtergrond en had geen invloed op de lopende operaties – volledig binnen de gecertificeerde opslagomgeving.

Veilige back-ups in de Clinique de La Source

In ziekenhuizen kan een cyberaanval die een groot deel van de IT verstoort, in het ergste geval levens kosten. Daarom moeten er speciale maatregelen worden genomen om gegevens te beschermen. Gegevensback-up, die bestand moet zijn tegen ransomware, staat daarbij centraal. De gerenommeerde Zwitserse Clinique de La Source koos daarom ook voor het Silent Brick-systeem om back-upgegevens te beschermen tegen de gevolgen van een aanval. Dankzij de flexibele uitbreidingsmogelijkheden en de fysiek verwijderbare Silent Bricks wordt hiermee een veilige opslag van back-ups op Silent Bricks gegarandeerd.

 

Silent Bricks

Met het Silent Brick systeem bent u voor alle back-up-eisen uitgerust. In één systeem, met één leverancier en één onderhoudscontract.

Het Silent Brick Systeem is de flexibele opslagoplossing voor volledige gegevensbescherming. Bestaand uit moderne, High Performance Storage-Hardware en voor offline geschikte mobiele Storage-Containers. Door de hoge geïntegreerde beveiliging is het vooral voor Backup- en Archivering geschikt.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.