Fijne feestdagen en een veilig nieuwjaar!

Terwijl de feestdagen naderen, willen wij de kans grijpen u hartelijk te bedanken voor het vertrouwen en de interesse in 2023. Wij wensen u prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, vooral als het gaat om de bescherming van waardevolle data. Daarom hopen we dat u, net als wij, een veilig en zeker 2024 tegenmoet gaat. Uw data verdient bescherming, wij zijn er om dat te waarborgen!

In het nieuwe jaar staan wij wederom klaar om u persoonlijk te adviseren over de back-up- en archiefmogelijkheden van onze Silent Brick en Silent Cube systemen. Deze systemen kunnen vrij eenvoudig in uw infrastructuur geïntegreerd worden, zo bent u verzekerd van optimale datagarantie.

Laten we samen uitkijken naar een jaar vol kansen, groei en vooral veiligheid!

Fijne feestdagen en een veilig nieuwjaar.
Team Comex

Silent Bricks

Met het Silent Brick systeem bent u voor alle back-up-eisen uitgerust. In één systeem, met één leverancier en één onderhoudscontract.

Het Silent Brick Systeem is de flexibele opslagoplossing voor volledige gegevensbescherming. Bestaand uit moderne, High Performance Storage-Hardware en voor offline geschikte mobiele Storage-Containers. Door de hoge geïntegreerde beveiliging is het vooral voor Backup- en Archivering geschikt.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.