Bezoek ons op Cybersec Europe 2024

Binnenkort is het zover: Cybersec Europe 2024! Dit gerenommeerde evenement in Brussel is de ideale plek om de laatste innovaties in cybersecurity te ontdekken. Wij nodigen u uit om ons te bezoeken op onze stand en tijdens onze theatersessie, om alles te leren over onze geavanceerde oplossingen voor dataopslag en -beveiliging: Silent Bricks en Silent Cubes.

Wat kunt u verwachten?

Op 29 en 30 mei presenteren wij om 12:30 de sessie “Don’t WORRI: bespaar en beveilig met een actief archief”. Hierin ontdekt u hoe een actief WORM-archief bijdraagt aan kleinere back-ups, betere beveiliging en kostenbesparing. Daarnaast introduceren we op onze stand alvast onze nieuwste innovaties, waaronder de FAST LTA STAR en FLEX-oplossingen.

Netwerken en interactie

Naast informatieve sessies biedt Cybersec Europe de perfecte gelegenheid om te netwerken. Ontmoet ons team persoonlijk en ontdek hoe onze Silent Bricks en Silent Cubes technologieën uw organisatie veiliger en efficiënter kunnen maken. 

Gratis registratie

Registreer nu gratis voor Cybersec Europe 2024 via de bovenstaande link. Kom meer te weten over onze oplossingen onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Voor C-level bezoekers hebben wij een beperkt aantal VIP tickets beschikbaar, neem hiervoor contact op met een van onze collega’s! Wij kijken ernaar uit u in Brussel te verwelkomen en persoonlijk kennis te maken.

Cybersec Europe 2024 is een uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en te netwerken met vakgenoten. Bezoek onze stand, woon onze sessies bij, en laat u inspireren. Tot ziens in Brussel!

Silent Bricks & Silent Cubes: Betrouwbare datagarantie

Met de flexibele Silent Brick en Silent Cube systemen van FAST LTA kunt u de datagarantie van uw bedrijf beter waarborgen. Veilig, schaalbaar, betrouwbaar en betaalbaar! Met inmiddels al 3000+ tevreden klanten, 200+ Petabyte aan veilig opgeslagen data en 0 bit dataverlies zijn deze systemen bewezen effectief! 

Geniet van veilige, volledige gegevensback-up met het flexibele Silent Brick systeem dat naadloos aansluit bij de behoeften van uw organisatie. 

 

Met het uiterst veilige Silent Cube systeem staat u garant voor lange termijn, compliant archivering zonder enige vorm van dataverlies. 

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.