Don’t WORRI: bespaar en beveilig met een actief WORM-archief

Sluit aan bij onze exclusieve theatersessie, “Don’t WORRI: bespaar en beveilig met een actief WORM-archief“, op Cybersec Europe 2024. Ontdek hoe een actief WORM-archief niet alleen uw datastorage veiliger maakt, maar ook de complexiteit van uw back-upomgeving vermindert en kosten bespaart.

Wat is een actief WORM-archief?

Een actief WORM-archief (Write Once Read Many) vermindert de noodzaak voor uitgebreide back-ups, wat leidt tot verhoogde beveiliging, vereenvoudigde gegevensbeheerprocessen en aanzienlijke kostenbesparingen. Dit systeem stelt organisaties in staat hun waardevolle gegevens efficiënter en met meer vertrouwen te bewaren.

De transformatie door Silent Cubes

Voordat een actief WORM-archief wordt geïmplementeerd, leunen organisaties vaak zwaar op back-ups als een quasi-archiefmethode, wat inefficiënt is en de gegevensbeveiliging in gevaar brengt. Onze Silent Cubesveranderen dit volledig door overvolle back-ups overbodig te maken. Ze garanderen de onveranderlijkheid en directe toegankelijkheid van data, waardoor uw organisatie kan overstappen naar een veilige, efficiënte en kosteneffectieve archiveringsstrategie.

Registreer nu voor exclusieve inzichten

Registreer voor onze sessie via de unieke links en ontdek hoe u kunt profiteren van deze innovatieve technologie:

Mis deze kans niet om te leren hoe een actief WORM-archief uw organisatie kan transformeren. Deze sessie zal u voorzien van de kennis om uw gegevensbeheer te optimaliseren en uw cyberveiligheid te verhogen. Daarnaast zullen wij tijdens deze sessie ook onze nieuwe innovatieve services introduceren, mis dit niet!

Wij verwelkomen u graag op Cybersec Europe 2024 in Brussel! Nog geen ticket? Claim je gratis ticket hier.

 

Silent Bricks & Silent Cubes: Betrouwbare datagarantie

Met de flexibele Silent Brick en Silent Cube systemen van FAST LTA kunt u de datagarantie van uw bedrijf beter waarborgen. Veilig, schaalbaar, betrouwbaar en betaalbaar! Met inmiddels al 3000+ tevreden klanten, 200+ Petabyte aan veilig opgeslagen data en 0 bit dataverlies zijn deze systemen bewezen effectief! 

Geniet van veilige, volledige gegevensback-up met het flexibele Silent Brick systeem dat naadloos aansluit bij de behoeften van uw organisatie. 

 

Met het uiterst veilige Silent Cube systeem staat u garant voor lange termijn, compliant archivering zonder enige vorm van dataverlies. 

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.