Ontdek nu onze nieuwe Silent Cube DS Pro!

Hallo. 

15 jaar geleden werd door FAST LTA in Duitsland de Silent Cube gepresenteerd tijdens de DMEA-beurs in Berlijn. Dit jaar introduceren we de Silent Cube DS Pro en de Head Unit Pro, de grootste productupdate sinds de introductie van de Silent Cubes. In de afgelopen 15 jaar zijn er altijd updates geweest voor deze Cubes, nieuwe modellen, grotere capaciteiten. Dat is vanzelfsprekend in de IT-industrie. 

Wat niet vanzelfsprekend is, is dat Silent Cubes van 15 jaar geleden nog steeds probleemloos compatibel zijn met de Head Unit Pro van vandaag en zonder problemen kunnen worden aangevuld met de huidige Silent Cubes DS (Pro). Ondanks de lange levensduur van de Silent Cubes is het zinvoller om te migreren naar nieuwere modellen, wat dankzij Silent Transfer op de achtergrond gebeurt met lage systeembelasting en vooral volledig binnen de gecertificeerde omgeving.

Sinds het eerste systeem in 2008 hebben we ongeveer 60 Petabytes aan capaciteit geleverd. 80% van de klanten uit de eerste twee jaar vertrouwt nog steeds op onze opslagsystemen en de helft van hen gebruikt zelfs nog steeds hetzelfde Silent Cubes systeem als kernsysteem.

Silent Cube DS Pro en Head Unit Pro zijn ultramoderne opslagsystemen voor (audit-proof) WORM-archivering, wat vooral noodzakelijk is in de CRITIS-sector. Naast federale overheden behoren de meeste Duitse ziekenhuizen tot onze klanten.

De loyaliteit van onze klanten is voor ons de grootste stimulans om eersteklas opslagoplossingen te blijven bieden die uitzonderlijke betrouwbaarheid, maximale veiligheid en maximale duurzaamheid combineren.

Met duurzame groeten, 

Comex en FAST LTA

Nu Pro: Silent Cubes

Nieuwe modellen per direct beschikbaar

Silent Cube DS Pro & Head Unit Pro

Go Pro: met doorgaans 10G-Ethernet en capaciteiten van 16, 32 of 64 TB per hoogteeenheid zijn onze Pro-systemen klaar voor de meest moderne modaliteiten en nieuwste archieftoepassingen.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.