“Ransomware: wij betalen toch geen losgeld! Of?” en “Digitaal archiveren betekent nooit ook maar één bit te verliezen”

Dit zijn de titels van onze seminars tijdens de aanstaande TBX 2021 beurs, die dit jaar op 3 en 4 november zowel fysiek als ook online plaats vindt. Onze seminars worden dagelijks om 12:30 uur gegeven en zijn niet alleen op de beursvloer maar ook live online te volgen. Ingeschreven bezoekers kunnen de seminars ook achteraf nog online bekijken.

Naast de fysieke en virtuele stands met informatie over de Silent Brick storage systemen bespreken wij in de seminars hoe de juiste hardware uw data en uw waardevolle informatie kan beschermen en bewaren.

De deelname aan de hybride beurs is zowel voor de fysieke als voor de online toegang gratis, gebruik deze registratielink om u in te schrijven en ons op onze stand A023 in hal 8 van de Jaarbeurs in Utrecht of online te bezoeken.

De fysieke seminars gedurende de beursdagen worden live gestreamd; ook hier is de deelname gratis. Inschrijven kan via de links Ransomware: wij betalen toch geen losgeld! Of? en Digitaal archiveren betekend nooit ook maar één bit te verliezen.

Wij verwelkomen u graag fysiek of virtueel op de TBX 2021 op 3 en 4 november bij onze stand of een van onze seminars om u meer te vertellen hoe Silent Bricks u bij de uitdagingen voor digitale informatiehuishouding kunnen ondersteunen.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.