Bewaar, Beveilig, Bespaar: De nieuwe realiteit van datastorage

Dit is de titel van onze seminar sessie die plaatsvindt tijdens de Cloud Expo op 6 en 7 december dit jaar! In een tijdperk waarin bedrijven en instanties zich steeds bewuster worden van de beperkingen van cloudopslag – zorgen over beveiliging & privacy, verborgen kosten en het gebrek aan controle over het systeem -, neemt de trend van hybride datastorage snel toe. Deze strategie combineert cloudopslag met een on-premise solution en biedt zo het beste van twee werelden. 

Tijdens deze seminar sessie duiken we dieper in de wereld van hybride storage en verkennen we hoe je jouw data op de meest optimale manier kunt bewaren. Dit alles door te focussen op drie belangrijke thema’s: dataveiligheid, toegankelijkheid en het financiële plaatje. 

Mis deze sessie niet! Ontdek hoe een hybride strategie jou kan helpen de uitdagingen van veiligheid, toegankelijkheid en kostenbeheer te overwinnen! Schrijf je nu gratis in via de deze link.

Een kopje koffie?

Al bekend met onze systemen maar behoefte aan meer informatie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze Silent Bricks en Silent Cubes? Aarzel niet en kom langs op onze stand (B042)! Onze collega’s staan klaar u te voorzien van passend advies onder het genot van een lekker kopje koffie.

We kijken ernaar uit om onze kennis te delen en ons steentje bij te dragen aan het verbeteren van cybersecurity van de Cloud Expo bezoekers. Mis dit evenement niet, bestel nu jouw gratis ticket!

Tot snel!

 

 

Silent Bricks

Met het Silent Brick systeem bent u voor alle back-up-eisen uitgerust. In één systeem, met één leverancier en één onderhoudscontract.

Het Silent Brick Systeem is de flexibele opslagoplossing voor volledige gegevensbescherming. Bestaand uit moderne, High Performance Storage-Hardware en voor offline geschikte mobiele Storage-Containers. Door de hoge geïntegreerde beveiliging is het vooral voor Backup- en Archivering geschikt.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.