FAST LTA nu nog Faster: ontdek de ontwikkelingen!

Het is een spannende tijd bij FAST LTA! Naast de lancering van onze nieuwe services, FAST LTA FLEX en FAST LTA STAR, zijn we trots om de rebranding en vernieuwing van onze bekende Silent Brick productlijn aan te kondigen. Ontdek wat deze innovaties betekenen voor uw organisatie.

Nieuw: FAST LTA FLEX en FAST LTA STAR

FAST LTA FLEX: Deze service biedt het beste van twee werelden door cloud-achtige schaalbaarheid te combineren met de privacy en zekerheid van on-premise systemen. Het pay-per-use model zorgt ervoor dat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Hierdoor bespaart u aanzienlijke op kosten en tegelijkertijd kunt u de capaciteit gemakkelijk aanpassen aan de groeiende behoeften van uw bedrijf.

FAST LTA STAR: Naast FLEX, maakt STAR het mogelijk data veilig en naadloos te repliceren naar een tweede locatie. Dit biedt een extra beveiligingslaag en zorgt ervoor dat uw data altijd beschikbaar zijn, zelfs als de primaire locatie getroffen wordt door een ramp.

Vernieuwing van Silent Brick: FAST LTA nu nog faster

Met trots introduceren wij de Silent Brick AIR, Plus & Max. Deze vernieuwde modellen tillen de prestaties en flexibiliteit van dataopslag naar een hoger niveau:

  • Silent Brick AIR: Deze mobiele datacontainer is ideaal voor scenario’s waarbij data snel en veilig verplaatst moeten worden. Silent Brick AIR maakt een fysieke airgap mogelijk, wat betekent dat er ten alle tijden een offline back-up, onbereikbaar voor hackers, aanwezig is. Met capaciteiten van 12 tot 24 TB en geavanceerde erasure coding, biedt de Silent Brick AIR de perfecte combinatie van mobiliteit en beveiliging.
  • Silent Brick Plus: Speciaal ontworpen voor snelheids- en prestatie-eisen. De Silent Brick Plus is uitgerust met snelle SSD’s en biedt capaciteiten tot 48 TB. Deze container is ideaal voor omgevingen die snelle toegang tot data vereisen en biedt tegelijkertijd meervoudige redundantie voor gegevensbescherming.
  • Silent Brick Max: De ultieme oplossing voor massale dataopslag. De Silent Brick Max biedt ruimte voor enorme datavolumes, met configuraties tot 240 TB. Deze module is perfect voor lange termijn dataopslag met strenge beveiligingsnormen, en kan meerdere units combineren voor nog grotere capaciteit.
Ontdek meer

Bezoek onze website voor gedetailleerde informatie over deze producten en om te leren hoe u deze kunt integreren in uw bestaande infrastructuur. Wij zijn enthousiast over deze nieuwe ontwikkelingen en geloven dat ze u ook kunnen ondersteunen bij het inrichten van een veilige, toekomstbestendige storage infrastructuur.

Laten we samen streven naar een veiligere digitale wereld!

Nieuw: FAST LTA FLEX en STAR

Cloud-ervaring met de veiligheid van on-premise storage? Dat kan met de nieuwe FLEX en STAR modellen. Combineer nu de voordelen van cloud met de voordelen van on-premise storage en verhoog zo de zekerheid van uw data. 

Flexibele facturering voor uw archiefopslag: Met FAST LTA FLEX bieden we facturering voor Silent Cubes Pro systemen op basis van de werkelijk gebruikte capaciteit.

Net als bij cloud-gebaseerde opslag, betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Wij zorgen voor de uitbreiding, het onderhoud en alle updates.

Tweede locatie zonder de noodzaak van een tweede locatie: met FAST LTA STAR bieden we bescherming voor uw Silent Cubes systeem in het geval van een ramp. 

Uw lokale systeem (of uw eerste FLEX instance) wordt gerepliceerd in ons datacenter. Dit betekent dat er altijd een back-up is van uw gegevens, zelfs in het geval van een totale storing.

Nieuw: Silent Brick AIR, Plus & Max

Onze welbekende Silent Brick productfamilie heeft een rebranding en vernieuwing ondergaan. Fast LTA is nu nog faster met de Silent Brick Plus voor hogere snelheid en prestaties. De vertrouwde Silent Brick AIR is ideaal voor scenario’s waarbij data snel en veilig verplaatst moeten worden. De Silent Brick Max is ideaal voor grote datavolumes, met configuraties tot 240TB.  

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.