Ransomware: betaal je losgeld of niet?

Dit is de titel van ons webinar tijdens het onlinecongres Overheid360, waar FAST LTA en COMEX  samen met onze partner GouwIT op dinsdag 12 Oktober om 10:15 de vraag nagaan, of je de schade door een ransomware-aanval beperken of misschien helemaal uitsluiten kunt. En wij kunnen nu al verklappen dat er door slimme infrastructuren, zoals air-gapped Silent Bricks zeker mogelijkheden zijn. Schrijf uzelf nu hier in en zie aan de praktijkvoorbeelden van GouwIT en de gemeente Vaals hoe anderen het doen. Mocht u nog niet voor Overheid360 geregistreerd zijn kunt u zich via deze link gratis aanmelden.

Maak een afspraak

U kunt ook een afspraak maken op onze virtuele beursstand om met ons te discussiëren, hoe Silent Bricks u kunnen helpen uw data tegen malware te beschermen en uw archiefstorage te optimaliseren.
Tijdens ons rondetafelgesprek “Hoe zekerstellen dat nooit ook maar één bit verloren gaat” bespreken wij op woensdag 13 oktober methodes om digitale archieven over lange tijd betrouwbaar te bewaren. Geef aan ons team door als u een uitnodiging voor dit rondetafelgesprek wenst te ontvangen.

Overheid 360

COMEX en FAST LTA zullen tijdens deze editie van Overheid360 voor het eerst als exposanten aanwezig zijn op het grootste overheidscongres van ons land. We zijn verheugd met het feit dat wij onze digitale stand delen met onze goede relatie GouwIT.

GouwIT is softwarespecialist op het gebied van gemeentelijke belastingen, basisregistraties en zaakgericht werken. Daarnaast ontzorgt men tal van gemeenten op het gebied van hosting. FAST LTA zorgt met haar product de Silent Brick voor een extreem veilige air-gapped back-up oplossing voor deze software van GouwIT. Op deze manier is GouwIT ervan verzekerd dat hun back-ups altijd en overal beschikbaar zijn en blijven en bent u ervan verzekerd dat er nooit een bit van uw data verloren zal gaan.

Wij verwelkomen u graag op dinsdag 12, woensdag 13 of donderdag 14 Oktober bij onze stand of een van onze sessies om u meer te vertellen wat de Silent Bricks voor u kunnen betekenen.

………

Overheid360 vindt dit jaar plaats op dinsdag 12, woensdag 13 en donderdag 14 Oktober en staat in het teken van impact op de maatschappij van een digitale overheid. Ondanks de afgezwakte corona maatregelen zal Overheid360 ook dit jaar nog een digitaal congres zijn. Voor deelname kunt u zich kosteloos registreren, via een online portal kunt u zich vervolgens inschrijven voor key-note sprekers, break-out sessies, speeddates, demo’s en interessante ronde tafel gesprekken.

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.