Geniet van de voordelen van cloud met on-premise zekerheid met FAST LTA FLEX

Moderne bedrijven hebben behoefte aan dataopslagoplossingen die zowel flexibel als veilig zijn. FAST LTA FLEX biedt precies dat. Deze service combineert de voordelen van cloudopslag met de veiligheid en controle van on-premise systemen, zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt en volledige controle over uw data behoudt. Laten we dieper ingaan op hoe FAST LTA FLEX uw organisatie kan transformeren.

Wat is FAST LTA FLEX?

FAST LTA FLEX is ontworpen om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van bedrijven. Met een focus op flexibiliteit, veiligheid en kostenbeheersing, biedt deze service een unieke benadering van dataopslag:

  • Flexibele facturering

Bij FAST LTA FLEX betaalt u alleen voor de capaciteit die u daadwerkelijk gebruikt. Dit biedt de mogelijkheid om op te schalen wanneer uw behoeften veranderen, zonder dat u betaalt voor ongebruikte ruimte. Deze aanpak zorgt ervoor dat uw opslagoplossing altijd kostenefficiënt blijft.

  • Volledige controle

In tegenstelling tot traditionele cloud-oplossingen blijft uw primaire opslag onder uw eigen beheer. Dit betekent dat u de volledige controle behoudt over uw data, met de optie om secundaire opslag te gebruiken in ons beveiligde datacenter. Deze hybride benadering biedt de beste van beide werelden: de flexibiliteit van de cloud en de veiligheid van on-premise opslag.

  • Veiligheid en compliance

FAST LTA FLEX garandeert dankzij onze Silent Cube systemen de hoogste mate van veiligheid en compliance. Met geavanceerde WORM-verzegeling en erasure coding technologieën, zorgt deze service ervoor dat uw data beschermd is tegen verlies en manipulatie. Dit maakt het een ideale oplossing voor bedrijven die moeten voldoen aan strenge regelgeving en databeveiligingsvereisten.

Waarom kiezen voor FAST LTA FLEX?

Met FAST LTA FLEX hoeft u geen compromissen te sluiten tussen kosten, flexibiliteit en veiligheid. Deze service stelt u in staat om uw dataopslag optimaal te beheren en te schalen volgens uw behoeften, terwijl u verzekerd bent van de hoogste mate van dataveiligheid.

Transformeer uw organisatie

FAST LTA FLEX biedt bedrijven de kans om hun data-infrastructuur te optimaliseren en toekomstbestendig te maken. Door te kiezen voor deze oplossing, investeert u in een flexibele, veilige en kostenefficiënte aanpak van dataopslag.

Klik hier om te ontdekken hoe FAST LTA FLEX u kan helpen bij het optimaliseren van uw data-infrastructuur.

Nieuw: FAST LTA FLEX en STAR

Cloud-ervaring met de veiligheid van on-premise storage? Dat kan met de nieuwe FLEX en STAR modellen. Combineer nu de voordelen van cloud met de voordelen van on-premise storage en verhoog zo de zekerheid van uw data. 

Flexibele facturering voor uw archiefopslag: Met FAST LTA FLEX bieden we facturering voor Silent Cubes Pro systemen op basis van de werkelijk gebruikte capaciteit.

Net als bij cloud-gebaseerde opslag, betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Wij zorgen voor de uitbreiding, het onderhoud en alle updates.

Tweede locatie zonder de noodzaak van een tweede locatie: met FAST LTA STAR bieden we bescherming voor uw Silent Cubes systeem in het geval van een ramp. 

Uw lokale systeem (of uw eerste FLEX instance) wordt gerepliceerd in ons datacenter. Dit betekent dat er altijd een back-up is van uw gegevens, zelfs in het geval van een totale storing.

Nieuw: Silent Brick AIR, Plus & Max

Onze welbekende Silent Brick productfamilie heeft een rebranding en vernieuwing ondergaan. Fast LTA is nu nog faster met de Silent Brick Plus voor hogere snelheid en prestaties. De vertrouwde Silent Brick AIR is ideaal voor scenario’s waarbij data snel en veilig verplaatst moeten worden. De Silent Brick Max is ideaal voor grote datavolumes, met configuraties tot 240TB.  

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.