Garandeer de continuïteit van uw organisatie met FAST LTA STAR

Tegenwoordig is het van cruciaal belang om een betrouwbare en veilige dataopslagoplossing te hebben. Voor organisaties die hun data willen beschermen en continuïteit willen waarborgen, biedt het nieuwe FAST LTA STAR de perfecte oplossing. Deze dienst combineert de flexibiliteit van cloudopslag met de veiligheid en controle van on-premise systemen. Laten we dieper ingaan op hoe FAST LTA STAR uw organisatie kan transformeren en beveiligen.

Wat is FAST LTA STAR?

FAST LTA STAR is een geavanceerde data replicatie-oplossing die is ontworpen om bedrijven te voorzien van een veilige en continue replicatie van kritieke data. Dit systeem zorgt voor een naadloze en veilige kopie van uw data naar een beveiligd datacenter. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Continue en veilige replicatie

Met FAST LTA STAR kunt u rekenen op een ononderbroken en veilige replicatie van uw data. Dit is ideaal voor scenario’s waarin data-integriteit van cruciaal belang is, zoals in de financiële sector, gezondheidszorg en andere gereguleerde industrieën.

  • Uitgebreide veiligheidsmaatregelen

FAST LTA STAR maakt gebruik van het Silent Cube systeem, dat bekend staat om zijn hardware WORM-verzegeling en erasure coding technieken. Deze technologieën garanderen volledige compliance en onveranderlijkheid van uw gerepliceerde data, waardoor u verzekerd bent van de hoogste mate van dataveiligheid en daarbij de GDPR-regelgeving volgt.

  • Disaster recovery readiness

In geval van een ramp, zoals een fysieke of technologische storing op de primaire locatie, biedt FAST LTA STAR een snel herstelmechanisme. Dit minimaliseert de operationele impact en zorgt ervoor dat uw bedrijf snel weer operationeel is.

Waarom kiezen voor FAST LTA STAR?

Het is essentieel voor moderne bedrijven om geen enkel risico te nemen met hun waardevolle data. FAST LTA STAR fungeert niet alleen als back-up; het biedt een complete replica van uw infrastructuur, klaar om te activeren wanneer dat nodig is. Dit zorgt voor gemoedsrust en bedrijfscontinuïteit, ongeacht de omstandigheden.

Transformeer uw organisatie

Door te kiezen voor FAST LTA STAR, investeert u in de toekomst van uw organisatie. U voorkomt dataverlies en minimaliseert de risico’s die gepaard gaan met dataverlies en systeemstoringen. Het is tijd om actie te ondernemen en uw databeveiligingsstrategie naar een hoger niveau te tillen.

Bescherm uw data, waarborg uw continuïteit en transformeer uw organisatie met FAST LTA STAR. Klik hier om meer te ontdekken over FAST LTA STAR en hoe het uw databescherming kan verbeteren.

Nieuw: FAST LTA FLEX en STAR

Cloud-ervaring met de veiligheid van on-premise storage? Dat kan met de nieuwe FLEX en STAR modellen. Combineer nu de voordelen van cloud met de voordelen van on-premise storage en verhoog zo de zekerheid van uw data. 

Flexibele facturering voor uw archiefopslag: Met FAST LTA FLEX bieden we facturering voor Silent Cubes Pro systemen op basis van de werkelijk gebruikte capaciteit.

Net als bij cloud-gebaseerde opslag, betaalt u alleen voor wat u daadwerkelijk gebruikt. Wij zorgen voor de uitbreiding, het onderhoud en alle updates.

Tweede locatie zonder de noodzaak van een tweede locatie: met FAST LTA STAR bieden we bescherming voor uw Silent Cubes systeem in het geval van een ramp. 

Uw lokale systeem (of uw eerste FLEX instance) wordt gerepliceerd in ons datacenter. Dit betekent dat er altijd een back-up is van uw gegevens, zelfs in het geval van een totale storing.

Nieuw: Silent Brick AIR, Plus & Max

Onze welbekende Silent Brick productfamilie heeft een rebranding en vernieuwing ondergaan. Fast LTA is nu nog faster met de Silent Brick Plus voor hogere snelheid en prestaties. De vertrouwde Silent Brick AIR is ideaal voor scenario’s waarbij data snel en veilig verplaatst moeten worden. De Silent Brick Max is ideaal voor grote datavolumes, met configuraties tot 240TB.  

Schrijf in voor tips en info

Wij schrijven regelmatig blogs over actuele onderwerpen uit de wereld van digitale opslagtechnologie. Meld je hier aan om over nieuwe blogs geïnformeerd te worden.